Az Üresség: akár a Teljesség.




*

*

A szavazásról


*

Tizenkét napig él még a szavazás, melyen arról lehet voksolni, hogy "szükség van-e az Apeiron Projectre".

Elöször is, ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki eddig  bárhogyan is szavazott, hiszen minden visszajelzés fontos a számunkra, továbbá mindenkit bíztatunk, hogy akinek véleménye van a kérdésről,  szavazzon.

Szeretnénk elmondani, hogy a szavazati arányok a várakozásainknak megfelelően alakulnak, de azért remészetesen nagyon érdekes is a fej-fej mellett haladás.

Felmerült, hogy a szavazás végén - rendhagyó módon - kielemezzük az URL-címeket is, hogy lássuk, mikor, mely országból/városból, és hogy esetleg milyen weblapon keresztül érkeztek a különböző szavazatok, de ezt az ötletet  - a későbbiekben esetleg bennünk kialakuló prekoncepciók veszélye miatt - elvetettük.

Továbbá, mint írtam, a szavazásnak nincs konkrét tétje, hiszen az AP mindenképpen el fog indulni: a szavazás célja azonban az, hogy felmérjük, hogy a minket olvasók miként vélekednek a Projectről, mert fontosnak tartjuk, hogy visszajelzést kapjunk róla.

Emellett, reméljük és bízunk benne, hogy a "Nincs rá szükség"-re szavazók majd eljuttatják hozzánk - akár kommentek formájában is - a szóban forgó project ellen szóló észérveiket is: hiszen az észérvek mindig nagy súllyal esnek latba nálunk, és minden észrevételt komolyan fontolóra veszünk, mivel fenntartjuk a tévedéseknek a lehetőségét.

*

Nincsenek megjegyzések: