Az Üresség: akár a Teljesség.




*

*

Szolgálati közlemény

*

Kedves Olvasóim!

Mindenkinek köszönöm szépen az érdeklődést, és a sok rendkívül hasznos észrevételt, javaslatot! Feltett szándékom, hogy minden bejött levélre válaszolni fogok, ahogy azok feldolgozása megtörtént. Addig is köszönöm szépen a türelmet, és továbbra is várom a véleményeket, megjegyzéseket!

Elöljáróban még annyit, hogy a külső visszajelzések abban is sokat segíthetnek az Apeiron-project sikere érdekében, hogy már most körvonalazhatjuk azokat a csapásirányokat, melyeken - a már meglévő, jól meghatározott koncepció mellett - érdemes lesz elindulnunk (felmerült például, hogy a project eme korai szakaszában is a nyilvános előadások tartása hasznos lenne a hallgatóságnak a "szellemi átláthatóság" és nyitottság biztosítása szempontjából. Erre az ötletre mi eredetileg nem gondoltunk, de adaptáltuk, és valószínűleg megpróbáljuk megvalósítani, hogy már a kezdetekben nyilvános fórumokon tegyük közzé észrevételeinket, mivel egy ilyen előadás a gyakorlatban is inspiratív erőként hathat - így hát rögtön nagyon jó ötletnek tartottuk. Az első előadást már tervezzük, annak pontos témája, tematikája, időpontja, és helyszíne január-február körül már publikus lesz).

Tehát a javaslatokat minden esetben komolyan megvizsgáljuk, és figyelembe fogjuk venni, úgyhogy csak bátran ragadjon mindenki tollat, akinek valamilyen észrevétele van a témával kapcsolatban - köszönettel fogunk venni  minden levelet.

AP


*

Nincsenek megjegyzések: